How to run FRNClient PlayOnLinux 64Bit?

How to run FRNClient Linux 64Bit? siis miten ajetaan Free Radio Network – FRNClient ohjelmistoa Linux PC - käyttöjärjestelmässä joka on alun perin tarkoitettu Windows PC – käyttöjärjestelmää ajettavaksi. On siis mahdollista ajaa Windows - sovelluksia PlayonLinuxin avulla myös ja sanon että toimii kuin voi leivän päällä jos vain äänet toiminee.

Tarvitset vain linux jakelun joka on 64 – bittinen ja PC - tietokoneen joka on 64 – bittinen itse tämän kirjoituksen aikana käytän LinuxLite 3 64Bittistä versiota johon on asennettu Playonlinux – sovellus jolla tämä FRNClient – toiminee hyvin ajaen 32 – bittisin roolissa.

Ennen kuin voit ajaa FRNClient – sovellusta sinun täytyy asentaa Playonlinux – sovelluksen asennuksen jälkeen terminaalia käyttäen pääkäyttäjän oikeuksia käyttäen lisä osan joka on sudo apt-get install libgsm1:i386, tämä lisä osa tarvitaan jotta voit ajaa FRNClient – sovellusta oikein ääniasetuksien myötä.

Huomio!

Saatat joutua asentamaan vielä sudo apt-get install libasound2-plugins:i386 ( et välttämättä tarvitse.. ) Eli et tarvitse välttämättä 32 – bittistä Linux PC jakelua enää voit huoletta käyttää 64 – bittistä Linux PC jakelua tietokoneessasi tai läppärissä.


 

Ubuntu Mate 18.04 LTS

UbuntuMate18.04 LTS ja PlayOnlinux asennettuna ja FRNClient- sovellus ajettuna.

Ubuntu Mate 18.04 LTS ja PlayOnLinux
 Tämä asennus on testattu seuraavilla PC tietokoneilla riippumattomuuksia voi olla erilaisten Linux – jakeluiden kohdalla.

- Fujitsu Lifebook E 8420 / kannettava
- Samsung N210 / kannettava

- Dell Inspiron 5567 / kannettava

Joten uudemmillakin tietokoneilla onnistuu varmasti jos jokin Linux – jakelu käytössä. Itselläni on LinuxLite 3 64 Bit Xcfe – jakelu käytössä tämän kirjoituksen aikana.

AFRNClient – radiolinkki sovellus on testattu Ubuntu / Linux Mint 18.1 ” Serena ” käyttöjärjestelmässä ja toimii taustalla käyttäen usb – serial adapteria ja äänikorttia. Lisää ohjeita löydät täältä.

Lataa täältä PC / LINUX FRNClient – sovellus tietokoneellesi