Käyttöjärjestelmä Linux – 32 Bit

Jos sinulla on Linux – käyttöjärjestelmä ja PlayonLinux – sovellus asennettuna voit ladata FRNClient – sovelluksen ja ajaa sovellusta PlayonLinux – sovelluksen kanssa.

Linux – käyttöjärjestelmäksi suosittelen Linux Mint tai Linux Lite 3 – jakeluita myös muissa jakeluissa joissa Playonlinux on saatavilla, on mahdollista ajaa FRNClient – sovellusta 32 bittisessä muodossa PlayonLinux – sovelluksen avulla.

Lataa PlayonLinux – käyttämällä terminaalia pääkäyttäjän roolissa apt-get install playonlinux ja asentamalla puuttuva lisä osa apt-get install libgsm1:i386 tämän jälkeen kohdasta ” Rekisteröinti käyttäjäksi ” ohjeiden mukaan tunnukset FinFrn – järjestelmään.

Ääniasetukset

Jos ääniasetukset käyttöjärjestelmässä on kunnossa voit alkaa puhumaan toisten käyttäjien kanssa edellyttäen että äänen tasot ovat kohdillaan jotta muutkin kuulevat sinun äänesi kanavalla.

Jos käyttöjärjestelmässäsi on useita äänilähtöjä tai tuloja voit ajaa useampaa FRNClient – sovellusta samaan aikaa esimerkiksi FRN – radiolinkki ja asiakas FRNClient voit korvata FRN – yhdyskanava radiolinkin Linux pohjaisella sovelluksella LinuxFRNClient.

Jos sinulla löytyy Raspberry voit kokeilla myös FRNRaspberry sovellusta jolla voi toteuttaa vähävirtaisen yhdyskäytävä radiolinkin tai pc – client käyttäjän FRN – Clientin. ( Todella mielenkiintoinen yhdistelmä auto käytössä ).

WineHQ – sovellus ei ole emulaattori vaan pystyy kääntämään Windows API – käskyt POSIX käskyiksi jotta voidaan ajaa erilaisia Windows – sovelluksia pienillä säädöillä Linux, Mac OSX, & BSD – käyttöjärjestelmissä.

Lisää ohjeita voit kysyä keskustelu foorumista.

Suomenkieliset tunti ilmoitukset ohjelmaan – Hours.zip.

Katso täältä onko sinun asuin alueellasi jo FinFRN -radiolinkki.